1. Pizzataikina: Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi (37 astetta). Liuota hiiva vesitilkkaan, lisää jauhot, öljy, hieman suolaa ja loput vedestä. Vaivaa taikinaksi noin 10 minuuttia, tehosekoittimessa jos sellainen keittiöstä löytyy. Anna taikinan kohota 45 minuuttia.
2. Täyte: Kuori valkosipulinkynnet, poista paprikoista siemenet ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi, halkaise jalapenot pituussuuntaan. Viipaloi oliivit. Sekoita tomaatit, valkosipulinkynnet, sambal oelek ja oregano tasaiseksi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
3. Kaulitse taikina ison pellin kokoiseksi, asettele pellille leivinpaperin päälle ja taittele taikinalle pienet reunat. Anna kohota vielä 10 minuuttia. Esipaista pizzapohja uunissa, 250 asteessa 5 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Peitä pizzapohja tomaattisekoituksella ja lisää paprika, sipuli, jalapenot ja oliivit tasaisesti koko pizzalle. Peitä paksulla juustokerroksella. Paista 250 asteessa uunissa n. 10 minuuttia kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.