Miljonäärin murotaikinaneliöt valmistuvat näin:
- Nypi voi tai margariini ja vehnäjauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää joukkoon sokeri ja sekoita.
- Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan tai uunipellille siten, että levy on noin 15x20 cm kokoinen. Paista 200-asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 15 minuuttia.
- Valmista sillä välin täyte.
- Mittaa kattilaan voi, tomusokeri ja makeutettu kondensoitu maito. Keitä hiljalleen miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Varo polttamasta täytettä. Jäähdytä jääkaapissa.
- Levitä seos jäähtyneen pohjan päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin.
- Paloittele maitosuklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut.
- Levitä sulanut suklaa jähmettyneen täytteen päälle. Laita hetkeksi jääkaappiin ja leikkaa sitten kauniiksi annospaloiksi.
- Koristele halutessasi suklaalastuilla tai kultaisilla koristerakeilla.