Martini Caruso
Julkaistu
Kuuluisan napolilaisen tenorin, Enrico Caruson, mukaan nimetty coctail on varsinainen party-petojen juoma!
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 hengelle
- 4cl giniä
- 3cl kuivaa vermuttia
- pirskaus minttukermalikööriä
- 4 mintunlehteä
Valmistusohje
- Sekoita gini, kuiva vermutti, likööri ja vähän jäitä martinisekoittimessa.
- Kaada juoma neljään hyvin jäähdytetettyyn coctail-lasiin
- Koristele mintunlehdillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku