Täytä iso kannu (tai kaksi, riippuen kannujen koosta) puoleen väliin jäillä. Kaada kannuun ensin likööri. Tämän päälle kaadetaan viini, mehu sekä vichy ja sekoitetaan. Koristele appelsiinin siivuilla ja tarjoa kylmänä.

Makuja
Sangria

Julkaistu 13.04.2013 22:06
Sangria on peräisin Espanjasta, ja sen nimi tulee espanjankielisestä sanasta sangre, joka tarkoittaa verta ja kuvaa juoman väriä. Piristä sangriaa makusi mukaan hedelmillä, kirsikkaliköörin tilalle voit valita myös muun makuliköörin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 plo halpaa, puolikuivaa punaviiniä
- 1 ½ dl kirsikkalikööriä
- 2 dl karpalomehua
- 2 dl soodavettä/vichyä
- paljon jäitä
- appelsiinia tai muita sitrushedelmiä
- omenasiivuja koristeluun