Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gintonic-granité

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on hauska ja erilainen ruokalaji. Se maistuu täysin jääkylmältä gintonic-drinkiltä, mutta makealta. Tarjoile väliruokana usean ruokalajin päivällisellä makuhermojen raikastamiseksi.

Neljälle

  • 2 dl vettä
  • 2 dl sokeria
  • ¾ dl limemehua
  • 4 dl tonicia
  • 1 dl giniä
  • 1 sitruuna

Valmistusohje

1. Keitä vedestä, sokerista ja limemehusta liemi, n. 5 minuuttia. Anna jäähtyä. Kaada sekoitus pakkasenkestävään kulhoon ja lisää tonic sekä gin. Laita kulho pakastimen ja sekoita silloin tällöin. Kun koostumus on pehmeän jäistä, granité on valmis.

2. Täytä korkeat, jäähdytetyt lasit granitélla ja koristele sitruunaviipalein.

Tuoreimmat aiheesta

Drinkit