Laita kattilaan karviaiset ja riko niiden rakenne painelemalla. Lisää vesi ja anna seoksen kiehua. Lisää hillosokeri ja anna seoksen keittyä 10-15 min. Kaada seos lasipurkkiin ja laita viilentymään jääkaappiin. Tarjoa riisipuuron kanssa.

Makuja
MasterChef: Kanelinen karviaishillo, Veronican resepti

Julkaistu 03.12.2024 20:45
MasterChef Suomi -sarjan joulujakson resepti.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 2 dl karviaisia
- 1 rkl vettä
- 4-5 dl hillosokeria
- 1-2 tl kanelia
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
MasterChef Suomi: Ruskeakastike, Samun reseptiMasterChef Suomi: Ruskeakastike, Taijan reseptiMasterChef Suomi: Ruskea kastike, Darinan reseptiMasterChef: Somejoulukortti rakkauspuuro, Ressun reseptiMasterChef: Puurolisuke Appelsiinitähdet, Sabina reseptiMasterChef: Raikas joulukiisseli, Joonan resepti