Laita kattilaan karviaiset ja riko niiden rakenne painelemalla. Lisää vesi ja anna seoksen kiehua. Lisää hillosokeri ja anna seoksen keittyä 10-15 min. Kaada seos lasipurkkiin ja laita viilentymään jääkaappiin. Tarjoa riisipuuron kanssa.
Makuja
MasterChef: Kanelinen karviaishillo, Veronican resepti
Julkaistu 03.12.2024 20:45
MasterChef Suomi -sarjan joulujakson resepti.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 2 dl karviaisia
- 1 rkl vettä
- 4-5 dl hillosokeria
- 1-2 tl kanelia
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
MasterChef: Somejoulukortti rakkauspuuro, Ressun reseptiMasterChef: Puurolisuke Appelsiinitähdet, Sabina reseptiMasterChef: Omena-kanelikiisseli, Hennyn reseptiMasterChef: Raikas joulukiisseli, Joonan reseptiMasterChef Suomi: Lakritsipannacotta, Sininen joukkueMasterChef: Härkätartar – Petra S:n resepti