Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Ruskeakastike, Samun resepti

Gastronomisen_sinfonian_soolo-28
MTV
Julkaistu 05.03.2025 12:12

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

Ainekset

  • 60 g vehnäjauhoja
  • 70 g voita
  • 4 dl kanalientä
  • n. 3 rkl suolakurkku lientä
  • 1 tl Dijon sinapia

Valmistusohje

Paahda jauhot kuivassa kattilassa ruskeiksi, mutta älä polta. Lisää jauhoihin 60 g voita ja anna paahtua hetken sekoitellen. Lisää kanalientä vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.

Kun koostumus on oikea, lisää suolakurkun liemi sekä sinappi.

Sekoita loput 10 g voita kastikkeeseen kiillon saamiseksi.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit