Maustepippurisilli
Julkaistu
Oman sillin maustaminen on kiitollista, saat juuri sitä mitä haluat. Valitse liotettua maustamatonta silliä, niin kaikki käy joutuisasti.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yksi annos
- 1 purkki maustamatonta silliä
- 1 nippu tilliä
- 1 rkl maustepippureita
Liemi
- 0,75 dl etikkaa
- 1,5 dl vettä
- 1 dl sokeria
Valmistusohje
1. Sekoita liemi. Kiehauta se, niin että sokeri sulaa. Jäähdytä täysin.
2. Viipaloi sillit, laita ne vuokaan tai purkkiin. Sirottele päälle tilli ja rouhitut maustepippurit.
3. Kaada liemi päälle. Siirrä kylmään maustumaan ainakin vuorokaudeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi