Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Maustepippurisilli

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Oman sillin maustaminen on kiitollista, saat juuri sitä mitä haluat. Valitse liotettua maustamatonta silliä, niin kaikki käy joutuisasti.

Yksi annos

  • 1 purkki maustamatonta silliä
  • 1 nippu tilliä
  • 1 rkl maustepippureita

Liemi

  • 0,75 dl etikkaa
  • 1,5 dl vettä
  • 1 dl sokeria

Valmistusohje

1. Sekoita liemi. Kiehauta se, niin että sokeri sulaa. Jäähdytä täysin.

2. Viipaloi sillit, laita ne vuokaan tai purkkiin. Sirottele päälle tilli ja rouhitut maustepippurit.

3. Kaada liemi päälle. Siirrä kylmään maustumaan ainakin vuorokaudeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Maustesilli