Sipulisilliä ja tilliä
Julkaistu
Sipulin ja tillin kera säilötty silli herättää ehkä nostalgisia muistoja lapsuudesta? Tällaista silliä isoäiti valmisti lapsuuden joulupöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4 säilöttyä sillifileetä
- 1 iso keltasipuli, hienonnettu
- 1 dl hienonnettua tilliä
- ½ dl etikkaa
- 1 dl kidesokeria
- 1 ½ dl vettä
Valmistusohje
1. Valuta fileet hyvin.
2. Sekoita etikka, vesi ja sokeri liemeksi, lientä ei tarvitse keittää.
3. Leikkaa fileet viistoiksi paloiksi. Lado kerroksittain sipulin ja tillin kanssa lasipurkkiin.
4. Kaada päälle liemi, anna sillin maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku