Karamellisoidut pekaanipähkinät:
Mittaa pannulle kaikki paitsi pähkinät. Kiehauta muutaman minuutin ajan ja kippaa pekaanipähkinät mukaan. Sekoita ja levitä leivinpaperin päälle. Säilytä leivinpaperin alla huoneenlämmössä.
Ranskankermavaahto:
Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi ja peitä kelmulla tai pussita pursotinpussiin, säilytä jääkaapissa.
Raparperihillo:
Mittaa kattilaan sokeria ja raparperia mielesi mukaan, keittele kunnes näyttää hilloilta. (Tai katso hillosokeripussista ohje.)
Kasaa jälkiruoka:
Annostele jälkiruokakippoihin ranskankermavaahtoa, murustettua (esim. kaupan) marenkia, lusikallinen raparperihilloa, pari karamellisoitua pekaanipähkinää ja viimeistele pakastimesta otetulla raparperiremmillä ja syötävillä kukilla. Nauti heti, remmi sulaa minuutissa!