Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.
- Laita lämmin vesi ja sokeri kulhoon ja sekoita vispilällä, kunnes sokeri on liuennut veteen. Lisää sitten joukkoon sherryviinietikka ja soijakastike.
- Laita vesi kiehumaan kattilaan. Lisää kananmunat varovasti kiehuvaan veteen ja keitä täsmälleen 6 minuutin ja 50 sekunnin ajan. Sekoita kananmunia vedessä varovasti ja hitaasti ensimmäisen 1,5 minuutin ajan, jotta lämpö leviää kananmuniin tasaisesti. Täytä sillä välin iso kulho kylmällä vedellä ja jääpaloilla. Kun olet keittänyt kananmunia tasan 6 minuuttia ja 50 sekuntia, siirrä ne nopeasti kattilasta jääkylpyyn.
- Kun kananmunat ovat jäähtyneet, kuori ne veden alla. Siirrä kananmunat kuorimisen jälkeen soijakastikemarinadiin. Anna munien marinoitua jääkaapissa 2-6 tuntia. Varmista, että kananmunat ovat koko ajan uponneina kastikkeeseen. Laita tarvittaessa pieni lautanen kananmunien päälle, jotta ne pysyvät upoksissa.
- Ota kananmuna pois marinadista. Älä heitä marinadia pois, sillä voit säästää kastikkeen seuraavaa kertaa varten! Marinoidut kananmunat sen sijaan säilyvät ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa jopa kuukauden.
- Leikkaa munat tarjoilua varten keskeltä kahtia pituussuunnassa ja mausta suolalla ja pippurilla.
Resepti: Food52/Genious Recipes