1. Pane kala astiaan, ripottele pinnalle valkosipulijauhetta ja suolaa ja kaada asiaan vettä niin, että kala juuri ja juuri peittyy. Anna olla jääkaapissa 1½ tunnin ajan. Sekoita valkosipulijauheesta, garam masalasta, chilistä, korianterista ja maissijauhosta kuivamarinadi lautaselle. Kääntele valutettuja kalafileitä marinadissa siten, että marinadi peittää pinnan kummaltakin puolen. Asettele ne astiaan ja anna levätä jääkaapissa puolentoista tunnin ajan.
2. Lämmitä friteerausta varten riittävä määrä öljyä rasvakeittimessä tai korkeareunaisessa kattilassa. Pidä kansi käden ulottuvilla sen varalta, että öljyä roiskuu tai se syttyy tuleen. Öljy on riittävän kuumaa, kun se sihahtaa heittäessäsi sekaan leipäpalan.
3. Friteeraa fileet kullanruskeiksi yksi kerrallaan, 5-6 minuutin ajan. Ota ne varovasti ylös reikäkauhalla ja anna valua talouspaperin päällä.