Paholaisen munat – helppo pikkusuolainen kananmunista
Julkaistu
Paholaisen munat sopivat myös pääsiäispöytään. Helppotekoinen suolainen tarjottava on mainio lisä ruoalle tai vaikka iltapalaksi.
Ainekset
- vettä
- 6 kananmunaa
- 1 dl majoneesia
- 1 rkl Dijon Sinappia
- mustapippuria myllystä
- muutama viipale säilöttyä jalapenoa
Pinnalle
- ruohosipulia tai tilliä
Valmistusohje
Paholaisen munat valmistuvat näin:
- Laita kananmunat kiehuvaan veteen ja anna kiehua noin 7-8 minuuttia.
- Kastele kylmällä vedellä ja kuori.
- Halkaise kananmunat pituussuunnassa ja ota keltuaiset lautaselle. Lisää niiden joukkoon majoneesi, sinappi ja mustapippuria myllystä.
- Hienonna jalapenoviipaleet. Soseuta haarukalla ja pursota seos munankoloihin. Koristele ruohosipulilla tai tillillä. Tarjoa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa