Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paholaisen munat – helppo pikkusuolainen kananmunista

paholaisen-munat-1_210314_D851776-Edit-large
Hellapoliisi
Julkaistu 26.03.2021 07:51

MTV LIFESTYLE

Paholaisen munat sopivat myös pääsiäispöytään. Helppotekoinen suolainen tarjottava on mainio lisä ruoalle tai vaikka iltapalaksi.

Ainekset

  • vettä
  • 6 kananmunaa
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl Dijon Sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • muutama viipale säilöttyä jalapenoa

Pinnalle

  • ruohosipulia tai tilliä

Valmistusohje

Paholaisen munat valmistuvat näin:

  1. Laita kananmunat kiehuvaan veteen ja anna kiehua noin 7-8 minuuttia.
  2. Kastele kylmällä vedellä ja kuori.
  3. Halkaise kananmunat pituussuunnassa ja ota keltuaiset lautaselle. Lisää niiden joukkoon majoneesi, sinappi ja mustapippuria myllystä.
  4. Hienonna jalapenoviipaleet. Soseuta haarukalla ja pursota seos munankoloihin. Koristele ruohosipulilla tai tillillä. Tarjoa!

Tuoreimmat aiheesta

Kananmuna