1. Laita munat varovaisesti kattilaan, peitä kylmällä vedellä ja kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpöä heti kun vesi alkaa kiehua, laita päälle kansi ja keitä 3 minuuttia. Ota kattila liedeltä ja anna munien jatkaa kypsymistä kuumassa vedessä kannen alla 15 minuuttia.
2. Kaada vesi pois kun munat ovat valmiita. Peitä munat hetkeksi kylmällä vedellä. Kuori munat ja halkaise ne pituussuuntaan. Ota varoen keltuaiset pois ja laita ne kulhoon. Muusaa keltuaiset kunnolla haarukan avulla.
3. Sekoita keltuaisiin kermaviili, majoneesi, sinappi ja suola. Täytä munanvalkuaiset keltuaisseoksella, täytettä on enemmän kuin arvaatkaan. Ripottele päälle paprikajauhetta. Tarjoile munat heti jos haluat, ne voi myös tarjoilla kylminä.