Klassinen rosolli ihanine makuineen kuuluu ehdottomasti joulupöytään. Se säilyy jääkaapissa hyvin viikon.

1 annokseen

  • 4 keitettyä perunaa
  • 4 etikkakurkkua
  • ½ dl punajuurilientä
  • 4 valutettua sillifileetä
  • 2 omenaa
  • 1 keltasipuli
  • 12 pientä säilykepunajuurta
  • mustapippuria

Koristeluun

  • 2-3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • kuohukermaa

Valmistusohje

1. Kuutioi kaikki ainekset, sekoita kulhossa, mausta mustapippurilla ja punajuuriliemellä.

2. Pakkaa salaatti vedellä huuhdeltuun vuokaan, laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

3. Kumoa rosolli vadille, koristele hienonnetulla kananmunalla ja vatkatulla kermalla.

Tuoreimmat aiheesta

Rosolli