Rosolli
Julkaistu
Jos rosollia on jäänyt yli joulun pääpäivälliseltä, kaikki on jo valmiina. Sekoita muuten herkullinen rosolli ja tarjoile alkupalana jonakin joulun eri päivällisistä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 3 säilykesillifileetä
- 8 pientä säilykepunajuurta
- 1 hapan omena
- ½ keltasipuli
- 1 suolakurkku
- 2 keitettyä, kylmää perunaa
- 1 rkl sinappia
- 1 ½ rkl kidesokeria
- 2 rkl viinietikkaa
- 1 dl ruokaöljyä
Valmistusohje
1. Kuori omena. Kuutioi silli, punajuuret, omena, sipuli, suolakurkku ja perunat hienosti.
2. Sekoita sinappi, sokeri ja viinietikka, vatkaa mukaan öljy tippa kerrallaan. Sekoita kastike muiden ainesten kera ja anna salaatin maustua kylmässä hetki.
3. Asettele pieniksi annoksiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku