Jos rosollia on jäänyt yli joulun pääpäivälliseltä, kaikki on jo valmiina. Sekoita muuten herkullinen rosolli ja tarjoile alkupalana jonakin joulun eri päivällisistä.

Neljälle

  • 3 säilykesillifileetä
  • 8 pientä säilykepunajuurta
  • 1 hapan omena
  • ½ keltasipuli
  • 1 suolakurkku
  • 2 keitettyä, kylmää perunaa
  • 1 rkl sinappia
  • 1 ½ rkl kidesokeria
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 1 dl ruokaöljyä

Valmistusohje

1. Kuori omena. Kuutioi silli, punajuuret, omena, sipuli, suolakurkku ja perunat hienosti.

2. Sekoita sinappi, sokeri ja viinietikka, vatkaa mukaan öljy tippa kerrallaan. Sekoita kastike muiden ainesten kera ja anna salaatin maustua kylmässä hetki.

3. Asettele pieniksi annoksiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Rosolli