Rouskurosolli

Tarjoa rosolli vaikkapa metsämiehen sipulirouskujen kanssa!

Ainekset

  • 2 keitettyä porkkanaa
  • 2 pientä etikkapunajuurta
  • 2 maustekurkkua
  • 1 hapahko omena
  • 1 dl sipulirouskuja

Kastike

  • 1/2 dl smetanaa
  • 1 rkl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • suolaa
  • 1/2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Suikaloi porkkanat, punajuuret, maustekurkut sekä omena. Paloittele sipulirouskut. Asettele ainekset omiksi ryhmikseen tarjoiluvadille.

Valmista kastike sekoittamalla smetanan joukkoon Mausteista Etikkaa, suolaa sekä vaahdoksi vatkattua kermaa. Tarjoa kastike erikseen.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.