Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunasalaatti grillimakkaralle

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kermainen perunasalaatti sopii monelle! Tätä salaattia kannattaa valmistaa iso erä kerralla, sillä sitä kuluu yleensä suuria määriä! Valmista salaatti mielellään etukäteen ja säilytä viileässä tarjoiluun asti.

Neljälle

  • 1 kg keitettyjä kuoriperunoita
  • 1 pieni purjo, viipaloituna
  • 1 ½ rkl kapriksia
  • 1 nippu ruohosipulia, hienonnettuna
  • 2 munankeltuaista
  • 1 rkl sinappia
  • 2 dl rapsiöljyä
  • ½ dl kermaviiliä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita keltuaiset ja sinappi, lisää öljy ohuena norona samalla sekoittaen.

2. Lisää kermaviili, mausta ja sekoita.

3. Kuori ja lohko perunat, sekoita ne purjon, ruohosipulin ja kapristen kanssa.

4. Kääntele kastike perunaseokseen varovaisesti. Ripottele päälle ruohosipulia.

Tuoreimmat aiheesta

Perunasalaatti