Nuudeli-kesäkurpitsasalaatti

nuudeli

Risto Mikkolan reseptillä nuudelit maistuvat raikkaassa salaatissa.

Ainekset

  • 1 pkt riisinuudeleitä, keitettynä
  • kesäkurpitsa, suikaloituna
  • 1 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 3 rkl sweet chili kastiketta
  • ½ dl rypsiöljyä
  • ½ pnt korianteria, hienonnettuna
  • suolaa, sokeria, pippuria

Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Tarkista maku.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!