Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pesto-perunasalaatti Sara La Fountainin tyyliin

Julkaistu 10.04.2013 13:13

Vappu, piknik ja perunasalaatti. Kokeile klassikkoa pestolla höystettynä!

5-6 henkilölle

  • 400 g perunoita keitettynä, kuorittuna ja viipaloituna
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 rkl pestoa
  • loraus kermaa
  • 1 dl herneitä, sulatettuna
  • mustapippuria
  • suolaa

Valmistusohje

1. Ensimmäiseksi tee kastike: Sekoita kulhossa 4rkl majoneesia, 1rkl pestoa, loraus kermaa ja 1dl sulatettuja pakaste herneitä.

2. Lisää valmis kastike perunaviipaleiden joukkoon. Lopuksi mausta perunasalaattia hieman mustapippurilla ja suolalla.

Resepti: Sara La Fountain

Tuoreimmat aiheesta

Perunasalaatti