Pastaa soija-kasviskastikkeella
Julkaistu
Kasvispasta aloittaa viikon kevyesti. Soija antaa makua ja ihanat mausteet viimeistelevät.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 300 g täysjyväpastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 tl jauhettua korianteria
- ripaus chiliä
- 2 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 dl soijarouhetta
- 1 paprika kuutioina
- 1 porkkana pieninä kuutioina tai raasteena
- suolaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 dl soija tai kookoskermaa
- ½ dl hienonnettua basilikaa tai korianteria
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
Lämmitä korianteri, chili ja juustokumina öljyssä, lisää sipulit ja kuullota. Sekoita joukkoon soijarouhe, paprika ja porkkana. Kuullota kunnes kasvikset ovat lämmenneet.
Lisää suola sekä tomaattipyree ja kuullota kolme minuuttia. Sekoita kerma joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä viisi minuuttia.
Lisää kypsä pasta ja yrtit joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku