Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa soija-kasviskastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kasvispasta aloittaa viikon kevyesti. Soija antaa makua ja ihanat mausteet viimeistelevät.

Ainekset

  • 300 g täysjyväpastaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 tl jauhettua korianteria
  • ripaus chiliä
  • 2 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 dl soijarouhetta
  • 1 paprika kuutioina
  • 1 porkkana pieninä kuutioina tai raasteena
  • suolaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl soija tai kookoskermaa
  • ½ dl hienonnettua basilikaa tai korianteria

Valmistusohje

Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

Lämmitä korianteri, chili ja juustokumina öljyssä, lisää sipulit ja kuullota. Sekoita joukkoon soijarouhe, paprika ja porkkana. Kuullota kunnes kasvikset ovat lämmenneet.

Lisää suola sekä tomaattipyree ja kuullota kolme minuuttia. Sekoita kerma joukkoon ja hauduta miedolla lämmöllä viisi minuuttia.

Lisää kypsä pasta ja yrtit joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta