Pekoniviikunat
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 6 viikunaa
- 12 pekonisiivua
Valmistusohje
Halkaise viikunat neljään osaan ja leikkaa mahdollinen kanta pois. Leikkaa pekonisiivut pituussuunnassa kahtia. Kiedo puolikkaat pekonisiivut viikunalohkojen ympärille. Paista kuumalla pannulla, kunnes pekoni on saanut vähän väriä. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi