Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Omenapurilaiset bresaolalla ja melonilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Bresaola on ilmakuivattua häränlihaa. Voit myös käyttää savukinkkua tai parmankinkkua.

Neljälle

  • 4 paksua omenaviipaletta
  • 8 viipaletta bresaolaa
  • 1 pieni meloni
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 pkt suikaloitua pekonia
  • 1 rasia vihanneskrassia
  • suikaloituja retiisejä, koristeluun

Valmistusohje

1. Paista pekoni rapeaksi ja valuta. Kääntele omenaviipaleet nopeasti pannulla. Tee melonista pieniä kuulia tai kuutioita.

2. Sekoita ranskankerma ja puolet hienonnetusta vihanneskrassista, puolet pekonista ja hieman hienonnettua melonia.

3. Laita kaksi bresaolaviipaletta nyyteiksi jokaiselle omenaviipaleelle. Laita päälle nokare täytettä ja koristele melonilla, pekonilla, krassilla ja retiiseillä.

Tuoreimmat aiheesta

Pekonisalaatti