Omenapurilaiset bresaolalla ja melonilla

Bresaola on ilmakuivattua häränlihaa. Voit myös käyttää savukinkkua tai parmankinkkua.

Neljälle

  • 4 paksua omenaviipaletta
  • 8 viipaletta bresaolaa
  • 1 pieni meloni
  • 2 dl ranskankermaa
  • 1 pkt suikaloitua pekonia
  • 1 rasia vihanneskrassia
  • suikaloituja retiisejä, koristeluun

Valmistusohje

1. Paista pekoni rapeaksi ja valuta. Kääntele omenaviipaleet nopeasti pannulla. Tee melonista pieniä kuulia tai kuutioita.

2. Sekoita ranskankerma ja puolet hienonnetusta vihanneskrassista, puolet pekonista ja hieman hienonnettua melonia.

3. Laita kaksi bresaolaviipaletta nyyteiksi jokaiselle omenaviipaleelle. Laita päälle nokare täytettä ja koristele melonilla, pekonilla, krassilla ja retiiseillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!