Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pekonisalaatti vuonankaalilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 100 g jääsalaattia
  • 100 g vuonankaalia
  • 80 pekonia
  • 2 viipaletta maalaisleipää
  • 2 tl Ortalli balsamietikkaa karahvissa
  • 3 tl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
  • suolaa

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Poista reunat leivistä ja leikkaa ne kuutioiksi. Pese salaatit. Leikkaa pekoni pieneksi ja paista pannulla ruskeaksi.

Poista pekonit pannulta ja paahda vielä leipäkuutiot pekonirasvassa rapeiksi. Sekoita yhteen balsamiviinietikka, oliiviöljy ja suola.

Laita kaikki aineet salaattiastiaan ja lisää kastike juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Pekonisalaatti