Pekonisalaatti vuonankaalilla
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
4 annosta
- 100 g jääsalaattia
- 100 g vuonankaalia
- 80 pekonia
- 2 viipaletta maalaisleipää
- 2 tl Ortalli balsamietikkaa karahvissa
- 3 tl Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
- suolaa
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Poista reunat leivistä ja leikkaa ne kuutioiksi. Pese salaatit. Leikkaa pekoni pieneksi ja paista pannulla ruskeaksi.
Poista pekonit pannulta ja paahda vielä leipäkuutiot pekonirasvassa rapeiksi. Sekoita yhteen balsamiviinietikka, oliiviöljy ja suola.
Laita kaikki aineet salaattiastiaan ja lisää kastike juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku