Pieni herkkupala

Tämä voileipä on yksinkertainen lounas tai maukas iltapala.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • voita tai margariinia
  • 150 g maksapasteijaa
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 2 isoa tomaattia
  • 8 viipaletta pekonia
  • 1 pieni pala lavakurkkua
  • salaattia

Valmistusohje

1. Paahda leipäviipaleet ja voitele ne. Levitä päälle paksu kerros maksapasteijaa, peitä raaoilla herkkusieniviipaleilla, tomaattiviipaleilla ja parilla siivulla vastapaistettua pekonia. Suikaloi kurkku ja ripottele päälle. Tarjoile suikaloidun salaatin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!