Pieni herkkupala
Tämä voileipä on yksinkertainen lounas tai maukas iltapala.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- voita tai margariinia
- 150 g maksapasteijaa
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 2 isoa tomaattia
- 8 viipaletta pekonia
- 1 pieni pala lavakurkkua
- salaattia
Valmistusohje
1. Paahda leipäviipaleet ja voitele ne. Levitä päälle paksu kerros maksapasteijaa, peitä raaoilla herkkusieniviipaleilla, tomaattiviipaleilla ja parilla siivulla vastapaistettua pekonia. Suikaloi kurkku ja ripottele päälle. Tarjoile suikaloidun salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät