BLT-voileipä
Julkaistu
B tarkoittaa pekonia (bacon), L salaattia (lettuce) ja T tomaattia. Tämä on klassikkoleipä, joka voidaan tarjoilla sekä tavallisena, yksinkertaisena voileipänä että tuplavoileipänä kannen kera.
Neljälle
- 4 viipaletta grahamleipää
- 4 vihreää salaatinlehteä
- 2 viipaloitua tomaattia
- 8 viipaletta pekonia
- persiljaa koristeluun
Valmistusohje
1. Paista pekoni ja valuta viipaleet talouspaperilla.
2. Paahda leipäviipaleet. Levitä päälle halutessasi ohut kerros margariinia.
3. Asettele päälle salaatinlehdet, pekoniviipaleet ja tomaattiviipaleet. Koristele persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku