Italialainen voileipä
Kuumat voileivät maistuvat vaikkapa saunaillan päätteeksi.
2 annosta
- 4 viipaletta pehmeää hiivaleipää
- 4 salaatinlehteä
- 90 g Saclà alla Genovese pestokastiketta
- 60 g tuorejuustoa
- 2 siivua mozzarellaa
- 1 siivu Brie-juustoa
- 2 ohutta siivua kananrintaa
- Lanfanchi Extra Virgin Oliiviöljyä
- Rajamäen valkoista balsamicoa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Sekoita pestokastike ja tuorejuusto keskenään. Levitä kahdelle leipäviipaleelle.
Levitä yhdelle leivälle mozzarella, tomaatit, suola, pippuri sekä ripaus oliiviöljyä. Päällystä toinen leipä kanalla, briellä ja muutamalla tipalla valkosiia balsamicoa. Peitä leipäviipaleella ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka