Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Italialainen voileipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuumat voileivät maistuvat vaikkapa saunaillan päätteeksi.

2 annosta

  • 4 viipaletta pehmeää hiivaleipää
  • 4 salaatinlehteä
  • 90 g Saclà alla Genovese pestokastiketta
  • 60 g tuorejuustoa
  • 2 siivua mozzarellaa
  • 1 siivu Brie-juustoa
  • 2 ohutta siivua kananrintaa
  • Lanfanchi Extra Virgin Oliiviöljyä
  • Rajamäen valkoista balsamicoa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Sekoita pestokastike ja tuorejuusto keskenään. Levitä kahdelle leipäviipaleelle.

Levitä yhdelle leivälle mozzarella, tomaatit, suola, pippuri sekä ripaus oliiviöljyä. Päällystä toinen leipä kanalla, briellä ja muutamalla tipalla valkosiia balsamicoa. Peitä leipäviipaleella ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä