Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Jättiläisvoileipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Välillä tekee mieli oikein suurta voileipää - kunnon täytteillä!

Yhdelle

  • 2 viipaletta maalaisleipää
  • 4 rkl philadelphiajuustoa
  • hieman puristettua valkosipulia
  • hieman hienonnettua chiliä
  • 2 viipaletta savukinkkua
  • 8 viipaletta salamia
  • 4 viipaletta emmentaljuustoa
  • 1 porkkana
  • ½ suolakurkku
  • vihreää salaattia

Valmistusohje

1. Kuori porkkana ja leikkaa siitä muutama pitkä, ohut suikale perunankuorimaveitsellä. Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna pala hedelmälihaa. Purista philadelphiajuustoon hieman valkosipulia ja lisää chili, sekoita.

2. Paahda leipäviipaleet ja voitele toinen maustetulla tuorejuustolla. Laita päälle kinkkua, porkkanaa, salamia ja emmentaljuustoa. Laita päälle toinen leipäviipale ja purista kevyesti yhteen.

3. Tarjoile salaatinlehden ja suolakurkun kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä