Jättiläisvoileipä
Välillä tekee mieli oikein suurta voileipää - kunnon täytteillä!
Yhdelle
- 2 viipaletta maalaisleipää
- 4 rkl philadelphiajuustoa
- hieman puristettua valkosipulia
- hieman hienonnettua chiliä
- 2 viipaletta savukinkkua
- 8 viipaletta salamia
- 4 viipaletta emmentaljuustoa
- 1 porkkana
- ½ suolakurkku
- vihreää salaattia
Valmistusohje
1. Kuori porkkana ja leikkaa siitä muutama pitkä, ohut suikale perunankuorimaveitsellä. Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna pala hedelmälihaa. Purista philadelphiajuustoon hieman valkosipulia ja lisää chili, sekoita.
2. Paahda leipäviipaleet ja voitele toinen maustetulla tuorejuustolla. Laita päälle kinkkua, porkkanaa, salamia ja emmentaljuustoa. Laita päälle toinen leipäviipale ja purista kevyesti yhteen.
3. Tarjoile salaatinlehden ja suolakurkun kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka