Jättiläisvoileipä

Välillä tekee mieli oikein suurta voileipää - kunnon täytteillä!

Yhdelle

  • 2 viipaletta maalaisleipää
  • 4 rkl philadelphiajuustoa
  • hieman puristettua valkosipulia
  • hieman hienonnettua chiliä
  • 2 viipaletta savukinkkua
  • 8 viipaletta salamia
  • 4 viipaletta emmentaljuustoa
  • 1 porkkana
  • ½ suolakurkku
  • vihreää salaattia

Valmistusohje

1. Kuori porkkana ja leikkaa siitä muutama pitkä, ohut suikale perunankuorimaveitsellä. Halkaise chili pituussuuntaan, poista siemenet ja hienonna pala hedelmälihaa. Purista philadelphiajuustoon hieman valkosipulia ja lisää chili, sekoita.

2. Paahda leipäviipaleet ja voitele toinen maustetulla tuorejuustolla. Laita päälle kinkkua, porkkanaa, salamia ja emmentaljuustoa. Laita päälle toinen leipäviipale ja purista kevyesti yhteen.

3. Tarjoile salaatinlehden ja suolakurkun kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.