Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Voileipä punaisella pestolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile tämä kerrosvoileipä iltapalana tai illallisena, nälkäiselle se sopii myös välipalaksi.

Neljälle

  • 4 lapinrieskaa
  • voita leivälle
  • 2 rkl punaista pestoa
  • 100 g viipaloitua salamia
  • 2 keitettyä, kylmää perunaa
  • 10 vihreää oliivia
  • 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

Valmistusohje

1. Levitä leiville voita. Suikaloi salami, viipaloi perunat ja oliivit, hienonna persilja.

2. Asettele perunaa, salamia ja oliiveja ensimmäiselle leivälle. Levitä seuraavan leivän alapuoli punaisella pestolla ja aseta päälle. Tee samoin lopuilla leivillä ja täytteillä.

3. Ripottele päälle persiljaa ja leikkaa ”torttu” neljäksi korkeaksi kerrosvoileiväksi ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä