Voileipä punaisella pestolla
Tarjoile tämä kerrosvoileipä iltapalana tai illallisena, nälkäiselle se sopii myös välipalaksi.
Neljälle
- 4 lapinrieskaa
- voita leivälle
- 2 rkl punaista pestoa
- 100 g viipaloitua salamia
- 2 keitettyä, kylmää perunaa
- 10 vihreää oliivia
- 2 rkl hienonnettua lehtipersiljaa
Valmistusohje
1. Levitä leiville voita. Suikaloi salami, viipaloi perunat ja oliivit, hienonna persilja.
2. Asettele perunaa, salamia ja oliiveja ensimmäiselle leivälle. Levitä seuraavan leivän alapuoli punaisella pestolla ja aseta päälle. Tee samoin lopuilla leivillä ja täytteillä.
3. Ripottele päälle persiljaa ja leikkaa ”torttu” neljäksi korkeaksi kerrosvoileiväksi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"