Mainos

Pikkelöityä fenkolia ja naurista

kaali

Valmista raikas lisuke esimerkiksi grilliruoalle fenkolista ja nauriista.

Ainekset

  • 1 kpl fenkolia, viipaloituna
  • 3 kpl mini hunajanauriita, viipaloituna
  • ½ dl etikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 ½ dl vettä

Valmistusohje

Valmista ensiksi marinointiliemi laittamalla kattilaan etikka, sokeri ja vesi. Kiehauta. Laita ohuen ohueksi viipaloidut kasvikset kulhoon ja kaada päälle kuuma marinointiliemi. 
 

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.