Lihansyöjät: Grillietanat
Hemmottele itseäsi etanoilla. Valmista kyytipojaksi myös grillipatonkia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 250 g etanoita
- ¼ limen mehu
- 4 valkosipulinkynttä
- kourallinen persiljaa
- 1 chili
- emmentaljuustoa
Valmistusohje
Kaada etanoista suolaliemi pois ja sekoita leikatun valkosipulin, persiljan, chilin ja limemehun kanssa. Lusikoi etanat grillinkestäviin annoskulhoihin ja leikkaa kuhunkin niistä kimpale voita ja ripottele päälle juustoraastetta. Nosta kulhot grilliin ja paista kymmenisen minuuttia kunnes voi kiehuu ja pinnalla oleva juusto sulaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka