Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lihansyöjät: Grillietanat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hemmottele itseäsi etanoilla. Valmista kyytipojaksi myös grillipatonkia.

Ainekset

  • 250 g etanoita
  • ¼ limen mehu
  • 4 valkosipulinkynttä
  • kourallinen persiljaa
  • 1 chili
  • emmentaljuustoa

Valmistusohje

Kaada etanoista suolaliemi pois ja sekoita leikatun valkosipulin, persiljan, chilin ja limemehun kanssa. Lusikoi etanat grillinkestäviin annoskulhoihin ja leikkaa kuhunkin niistä kimpale voita ja ripottele päälle juustoraastetta. Nosta kulhot grilliin ja paista kymmenisen minuuttia kunnes voi kiehuu ja pinnalla oleva juusto sulaa.

Tuoreimmat aiheesta

Etanat