Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajamarinoidut aprikoosit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lisää marinoidut aprikoosit salaattiin, nauti kasvis- tai broileriruoan kanssa.

Ainekset

  • 250 g kuivattuja aprikooseja
  • 0,5 l kasvislientä
  • 1 dl vettä
  • 0,5 dl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
  • 0,5 dl öljyä
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 valkosipulinkynttä viipaleina
  • rosmariinia, timjamia

Valmistusohje

Kiehauta aprikoosit kasvisliemessä ja anna maustua seuraavaan päivään. Kaada liemi pois ja halkaise aprikoosit.

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi aprikoosien päälle. Laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi päiväksi.

Aprikoosit sopivat käytettäväksi mm. paloiteltuina salaateissa, kasvis- ja broileriruuissa.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke