Hunajamarinoidut aprikoosit

Lisää marinoidut aprikoosit salaattiin, nauti kasvis- tai broileriruoan kanssa.

Ainekset

  • 250 g kuivattuja aprikooseja
  • 0,5 l kasvislientä
  • 1 dl vettä
  • 0,5 dl Rajamäen Hunaja Väkiviinaetikkaa
  • 0,5 dl öljyä
  • 0,5 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 valkosipulinkynttä viipaleina
  • rosmariinia, timjamia

Valmistusohje

Kiehauta aprikoosit kasvisliemessä ja anna maustua seuraavaan päivään. Kaada liemi pois ja halkaise aprikoosit.

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi aprikoosien päälle. Laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi päiväksi.

Aprikoosit sopivat käytettäväksi mm. paloiteltuina salaateissa, kasvis- ja broileriruuissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!