Laita kattilaan omenamehu, etikka, hunaja, suola ja raastettu omena. Keitä muutama minuutti ja sekoita joukkoon sinappijauhe. Kiehauta. Jäähdytä seos ja lisää joukkoon ruohosipuli ja raejuusto. Mausta ja tarkista maku. Voit tarjoilla sinapin esim. leivinpaperista muotoillusta kulhosta.
Pyöräytä perunat öljyssä ja grillaa ne muurikkapannulla. Laita kulhoon Pak Choi salaatti, lisää grillatut perunat ja punasipulivinegretti,
Sekoita punasipulivinaigreten ainekset keskenään, tarkista maku.
Makuja
Raejuusto-ruohosipulisinappi, paahdettu peruna- ja pak choi -salaatti ja punasipulivinaigrette
Julkaistu 13.07.2016 09:36
Herkulliset kasvislisukkeet sopivat hyvin esimerkiksi grilliruoan seuraksi.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Raejuusto-ruohosipulisinappi
- 1 dl sinappijauhetta
- omena kuorittuna ja raastettuna
- 1 dl hunajaa
- 1 dl omenamehua
- 0,5 dl omenaviinietikkaa
- 1 tl suolaa
- ½ pnt ruohosipulia, hienonnettuna
- 1 dl raejuustoa
- pippuria
- leivinpaperia
Paahdettu peruna- ja pak choi -salaatti
- 400 g keitettyjä perunoita, paloiteltuna
- 1 pss pak choi -salaattia
- suolaa, pippuria, öljyä
Punasipulivinaigrette
- 1 kpl punasipulia, hienonnettuna
- ½ dl valkoviinietikkaa
- ½ dl sokeria
- ½ dl rypsiöljyä
- suolaa, pippuria