Pipari-sinihomejuustogrissinit
Sinihomejuusto ja piparit sopivat täydellisesti yhteen! Tee joulusta jääneestä piparkakkutaikinasta ja sinihomejuustosta pikkuleipiä illanistujaisiin.
Noin 30 kpl
- 1 pkt Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinaa tai Laktoositon Piparitaikinaa (500 g)
- 100-150 g sinihomejuustoa
Valmistusohje
Sekoita pehmeäksi sulanut piparitaikina ja sinihomejuustomurut käsin sekaisin toisiinsa. Tee taikinasta pitkä pötkö, jaa paloihin ja pyörittele niistä ohuita noin 15 cm pitkiä pötköjä.
Paista noin 200-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Nauti glögin tai punaviinin kera! Grissinit sopivat hyvin myös cocktailpaloiksi tai kahvipöytään.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"