Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Porkkana-omenahillo

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Porkkana-omenahillo sopii täytekakun väliin sekä viilin, jogurtin ja lettujen päälle. Kokeile myös porsaanliharuokien lisukkeena. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Ainekset

  • 400 g kotimaisia omenia (hapokas)
  • 100 g porkkanaa
  • 2 rkl vettä
  • 0.5 dl hillosokeria

Valmistusohje

Viipaloi porkkana ja kypsennä se höyryssä tai vesitilkassa lähes pehmeäksi.

Lisää päälle omenalohkot (omenoita ei tarvitse kuoria) ja anna myös niiden pehmetä kannen alla.

Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.

Kuumenna sose kiehumispisteeseen ja lisää joukkoon hillosokeri. Anna kiehahtaa sekoittaen.

Kaada hillo hyvin pestyihin kuumiin tölkkeihin. Säilytä kylmässä.

Tuoreimmat aiheesta

Hillot