Artisokalla ja fetalla täytetyt kuharullat

Herkulliset kuharullat valmistuvat nopeasti höyryttämällä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera. Ohjeesta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 354 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.

Ainekset

  • 4 annosta kuhafileetä (1 annos 160 g)
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl valkopippuria
  • 1 rkl sitruunatäysmehua

Täyte

  • 100 fetajuustoa, rasvaa 18 %
  • 1 tlk Pirkka Artisokan sydämiä
  • 0.5 dl ruohosipulia
  • 0.5 rkl hunajaa

Lisäksi

  • 6 kpl keitettyjä perunoita
  • 400 g Provencen uunikasviksia

Valmistusohje

Mausta kalafileet kevyesti suolalla ja valkopippurilla sekä pirskautuksella sitruunamehua.

Mittaa artisokan sydämet, feta, hienonnettu ruohosipuli ja hunaja kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.

Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.

Sivele tahnaa kalafileille, kääri ruilalle ja höyrytä kypsäksi esimerkiksi silikonisessa höyrykääreessä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!