Artisokalla ja fetalla täytetyt kuharullat
Herkulliset kuharullat valmistuvat nopeasti höyryttämällä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera. Ohjeesta riittää 4 annosta. Energiapitoisuus: 354 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 annosta kuhafileetä (1 annos 160 g)
- 0.5 tl suolaa
- 0.5 tl valkopippuria
- 1 rkl sitruunatäysmehua
Täyte
- 100 fetajuustoa, rasvaa 18 %
- 1 tlk Pirkka Artisokan sydämiä
- 0.5 dl ruohosipulia
- 0.5 rkl hunajaa
Lisäksi
- 6 kpl keitettyjä perunoita
- 400 g Provencen uunikasviksia
Valmistusohje
Mausta kalafileet kevyesti suolalla ja valkopippurilla sekä pirskautuksella sitruunamehua.
Mittaa artisokan sydämet, feta, hienonnettu ruohosipuli ja hunaja kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.
Tarkista maku, lisää mausteita tarvittaessa.
Sivele tahnaa kalafileille, kääri ruilalle ja höyrytä kypsäksi esimerkiksi silikonisessa höyrykääreessä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku