Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesäkurpitsa-tomaattipasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helppo ja maukas kasvispasta täysjyväspagetista kahdelle. Energiapitoisuus: 493 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Ainekset

  • Kahdelle

Raaka-aineet

  • 500 g kesäkurpitsaa
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
  • 3 tl rypsiöljyä
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 0.5 prk Flora Kevyt Ruoka 7 %
  • 150 g Sportti täysjyväspagettia
  • 125 g kirsikkatomaatteja
  • 20 g parmesanjuustoa

Valmistusohje

Viipaloi kesäkurpitsat kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna öljy pannulla. Paista kesäkurpitsoja keskilämmöllä noin 25 minuuttia, välillä sekoittaen, kunnes neste on haihtunut.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet joukkoon. Lisää myös Flora Ruoka. Jatka paistamista 5 minuuttia, kunnes kastike sakenee.

Keitä spagetti sillä aikaa kypsäksi kiehuvassa vedessä. Valuta lävikössä.

Kuutioi tomaatit pieniksi. Sekoita spagetti, kesäkurpitsaseos ja tomaatit keskenään.

Raasta annosten päälle parmesaania.

Tuoreimmat aiheesta

Kesäkurpitsa