Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punasipulimarmeladi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jotain ihan muuta paahtoleivän päälle!

Ainekset

  • 500 g punasipuleita
  • 2 valkosipulinkynttä
  • rypsiöljyä
  • 5 dl vedellä laimennettua herukkamehua
  • 1/2–1 dl sokeria
  • 3 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

Kuori sipulit ja leikkaa ne renkaiksi. Viipaloi kuoritut valkosipulinkynnet. Kuullota sipulirenkaita ja valkosipuliviipaleita öljyssä.

Laimenna herukkamehu hieman juomisvahvuutta väkevämmäksi. Kaada mehu ja sokeri sipuleiden päälle. Keitä hiljalleen noin tunnin verran.

Mausta valmis marmeladi punaviinietikalla ja suolalla. Kaada säilytysastiaan ja säilytä jääkaapissa. Ohjeella valmistuu ½ litraa punasipulimarmeladia.

Tuoreimmat aiheesta

Marmeladi