Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Quesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile herkullisen kullankeltaiset quesadillat drinkkien kera naposteltavana, alkuruokana tai lisukkeena.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 12 tuoretta herkkusientä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 4 dl raastettua mozzarellaa
  • rapsiöljyä paistamiseen
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Harjaa herkkusienet, kuutioi ne hienoksi ja laita kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja freesaa, kunnes neste on haihtunut. Lisää rapsiöljy ja paista herkkusienet, nosta ne pannusta.

2. Aseta puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä päälle sieniä, juustoa ja mausteita.

3. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kevyesti. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Leikkaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Quesadillat