Quesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniä
Tarjoile herkullisen kullankeltaiset quesadillat drinkkien kera naposteltavana, alkuruokana tai lisukkeena.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 12 tuoretta herkkusientä
- 2 tl rapsiöljyä
- 4 dl raastettua mozzarellaa
- rapsiöljyä paistamiseen
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Harjaa herkkusienet, kuutioi ne hienoksi ja laita kylmään paistinpannuun. Kuumenna ja freesaa, kunnes neste on haihtunut. Lisää rapsiöljy ja paista herkkusienet, nosta ne pannusta.
2. Aseta puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä päälle sieniä, juustoa ja mausteita.
3. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kevyesti. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Leikkaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa