Grillattu paprika fetajuuston kera
Grillattua paprikaa voi täyttää vaikka millä. Tässä reseptissä valitsimme täytteiksi fetajuuston ja tomaatit. Tarjoile alkuruokana, lisukkeena tai seisovassa pöydässä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 4 suurta paprikaa, eri väreissä
- 100 g fetajuustoa
- 150 g kirsikkatomaatteja
Kastike
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Jaa paprikat puoliksi ja lohko tomaatit.
2. Kastike: Sekoita oliiviöljy ja balsamiviinietikka, puserra mukaan valkosipuli. Kääntele tomaatit mukaan kastikkeeseen ja täytä paprikat seoksella.
3. Asettele paprikat uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa 25-30 minuuttia. Ota paprikat uunista ja anna jäähtyä. Koristele murustetulla fetajuustolla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku