Ricottatäytteiset quesadillat
Julkaistu
Kesäaikaan quesadilloja voi hyvin valmistaa grillillä. Kokeile vaihtaa cheddarjuusto vaihtelun vuoksi ricottaan.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 8 vehnätortillaa
- 200 g ricottaa
- 100 g tuoreita pinaatinlehtiä
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 1 tl chilipippuria
- 1 tl chilijauhetta
Valmistusohje
1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Lado päälle pinaatinlehdet. Mausta ja laita päälle ricottajuustoa.
2. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kiinni kevyesti.
3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Paloittele leivät ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku