Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ricottatäytteiset quesadillat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesäaikaan quesadilloja voi hyvin valmistaa grillillä. Kokeile vaihtaa cheddarjuusto vaihtelun vuoksi ricottaan.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 200 g ricottaa
  • 100 g tuoreita pinaatinlehtiä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Lado päälle pinaatinlehdet. Mausta ja laita päälle ricottajuustoa.

2. Laita loput leivistä päälle kansiksi ja paina kiinni kevyesti.

3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Paloittele leivät ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Quesadillat