Mustapapuquesadillat

Kesäaikaan quesadilloja voi mainiosti valmistaa grillillä. Ellet halua syödä täysin vegetaarisesti, nämä ovat mainio lisuke grillatulle lihalle.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 1 dl keitettyjä mustapapuja
  • 4 dl raastettua cheddarjuustoa
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä niille pavut, mausta ja ripottele päälle juustoraaste.

2. Laita loput leivät päälle kansiksi ja paina kevyesti.

3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Leikkaa leivät kahtia ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!