Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mustapapuquesadillat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesäaikaan quesadilloja voi mainiosti valmistaa grillillä. Ellet halua syödä täysin vegetaarisesti, nämä ovat mainio lisuke grillatulle lihalle.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • 1 dl keitettyjä mustapapuja
  • 4 dl raastettua cheddarjuustoa
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Laita puolet leivistä leikkuulaudalle. Levitä niille pavut, mausta ja ripottele päälle juustoraaste.

2. Laita loput leivät päälle kansiksi ja paina kevyesti.

3. Grillaa n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla hiilloksella. Leikkaa leivät kahtia ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Quesadillat