Kuori ja pilko raparperit ja sipulit, pilko paprika ja chili. Lisää raparperit, sipulit, paprika ja chili pannulle. Paista muutama minuutti, lisää 3 dl vettä. Lisää ruokalusikallinen ruokosokeria ja suurusta ruokalusikallisella maissijauhoja.
Suikaloi punakaali ja porkkana. Kuori ja pilko salottisipuli. Kuumenna 2 dl vettä. Lisää kattilaan ruokalusikallinen väkiviinaetikkaa, laakerinlehdet, sipuli ja pippuria ja suolaa, sekä ½ dl ruokosokeria. Keitä 5 minuuttia. Siivilöi keitos punasipulien ja porkkanan päälle. Anna marinoitua.
Sekoita 4 dl durumjauhoja ja ripaus suolaa keskenään. Lisää 1 dl vettä. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Annetaan taikinan hetki levätä. Pyöritä taikinasta lättyjä, jotka paistetaan kuumalla kuivalla pannulla.
Kokoa annos lautaselle.