Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Margaritagranité

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Enempää frozen ei margarita enää voi olla. Tämä drinkki toimii yhtä hyvin alkudrinkkinä ja johdatuksena juhlapäivälliseen tai suun raikastajana ruokalajien välillä, erityisesti raskaahkon pääruoan jälkeen. Granitén jäätyminen voi viedä aikaa, joten valmista se hyvissä ajoin.

Neljälle

  • 10 cl tequilaa
  • 8 cl Cointreau-likööriä
  • 6 cl margaritamixiä
  • 8 cl vastapuristettua limettimehua
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita tequila, Cointreau ja margaritamix limettimehun kanssa. Kaada sekoitus pieneen, matalareunaiseen vuokaan.

2. Aseta vuoka pakastimeen. Kun alkoholisekoitus on jäätynyt, laita neljä cocktaillasia pakastimeen ja odota vielä 30 minuuttia.

3 Levitä suolaa isolle lautaselle. Ota lasit pakastimesta ja kasta lasien reunat suolassa. Ota granité esiin ja raaputa lusikalla, niin että muodostuu jäähilettä. Jaa se laseihin, pane pienet teelusikat pystyyn laseihin ja tarjoile välittömästi.

Tuoreimmat aiheesta

Drinkit