Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mintuntuoksuinen melonadi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Melonadi on suorastaan virkistävämpää kuin limonadi. Voit käyttää tähän galia- tai ogenmelonia.

Neljälle

  • 500 g vihreää melonia
  • 4 rkl sokeria
  • 1,5 dl vettä
  • n. 5 rkl sitruunamehua
  • ½ dl tuoreita mintunlehtiä

Valmistusohje

1. Kuori meloni ja raaputa pois siemenet. Leikkaa meloni isohkoiksi paloiksi. Laita meloni, sokeri, vesi, sitruunamehu ja mintunlehdet mikseriin. Pyöritä kovimmalla nopeudella sileäksi seokseksi.

2. Pane melonadi jääkaappiin 1-2 tunniksi ennen tarjoilua, niin että siitä tulee oikein kylmää. Piknikille otat melonadin mukaan jäähdytetyssä termospullossa.

Tuoreimmat aiheesta

Drinkit