Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savustettua lankkuturskaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Liha ei ole ainoa aines, jota voi tarjoilla lankulta. Savustetut turskafileet muuntuvat juhla-ateriaksi tällä tavalla valmistettuina.

Neljälle

  • 4 savustettua turskafileetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • sitruunapippuria
  • paprikajauhetta

Tarjoiluun

  • perunasalaattia

Tarvitset myös

  • tammilautaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kalafileet lankuille. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunapippurilla ja paprikalla.

2. Laita kalat uunin keskitasolle n. 20 minuutiksi tai kunnes ne ovat täysin lämmenneet.

3. Tarjoile perunasalaatin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Savustettu kala