Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kuha-saltimbocca

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuha-saltimbocca on nopea valmistaa.

Ainekset

  • 2 – 4 kuhafileetä (n. 150 g/ruokailija)
  • 4 siivua italialaista ilmakuivattua kinkkua
  • 1 ruukku salviaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
  • (1 dl valkoviiniä)

Valmistusohje

Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.

Asettele jokaiselle kalafileelle muutama salvianlehti, nosta lehtien päälle siivu ilmakuivattua kinkkua ja paina se sormilla kalaan kiinni.

Paista kalat oliiviöljyssä kummaltakin puolelta, muutama minuutti per puoli. Aloita paistaminen kinkkupuolelta.

Jos haluat kaloille kastikkeen, lisää pannuun desilitra valkoviiniä loppuvaiheessa ja anna hautua hetki. Nosta kalat lautasille ja lusikoi kastike päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala