Kuha-saltimbocca
Kuha-saltimbocca on nopea valmistaa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 – 4 kuhafileetä (n. 150 g/ruokailija)
- 4 siivua italialaista ilmakuivattua kinkkua
- 1 ruukku salviaa
- suolaa
- mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
- (1 dl valkoviiniä)
Valmistusohje
Mausta kuhafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.
Asettele jokaiselle kalafileelle muutama salvianlehti, nosta lehtien päälle siivu ilmakuivattua kinkkua ja paina se sormilla kalaan kiinni.
Paista kalat oliiviöljyssä kummaltakin puolelta, muutama minuutti per puoli. Aloita paistaminen kinkkupuolelta.
Jos haluat kaloille kastikkeen, lisää pannuun desilitra valkoviiniä loppuvaiheessa ja anna hautua hetki. Nosta kalat lautasille ja lusikoi kastike päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"