Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Raakapaistetut perunaviipaleet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Harva asia on yhtä hyvää kuin raakapaistettu peruna. Raakapaistettu peruna sopii lähes minkä tahansa lisukkeeksi ja on suosittu ruoka, kun kotona on vieraita.

Neljälle

  • 1 kg perunoita
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori perunat, huuhtele ne kylmässä vedessä ja viipaloi. Kuivaa perunaviipaleet.

2. Paista viipaleita öljyssä 15-20 minuuttia. Paista perunat joko kahdella pannulla tai kahdessa erässä. Mausta puristetulla valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Perunat