Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paistettua kalaa riisipedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helppo arkipäivällinen, jossa on paljon makua.

Neljälle

  • 600 g lohifileetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 dl kermaa
  • 2 tl kalafondia
  • ¼ g sahramia
  • 100 g vihreitä papuja

Tarjoiluun

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala voideltuun, uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kerma, fondi ja sahrami, kaada seos kalan päälle.

2. Paista kalaa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 60 astetta. Keitä pavut kevyesti suolatussa vedessä.

3. Tarjoile kala papujen ja riisin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Uunilohi