Paistettua kalaa riisipedillä
Julkaistu
Tämä on helppo arkipäivällinen, jossa on paljon makua.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600 g lohifileetä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 dl kermaa
- 2 tl kalafondia
- ¼ g sahramia
- 100 g vihreitä papuja
Tarjoiluun
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kala voideltuun, uuninkestävään vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita kerma, fondi ja sahrami, kaada seos kalan päälle.
2. Paista kalaa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes sisälämpötila on 60 astetta. Keitä pavut kevyesti suolatussa vedessä.
3. Tarjoile kala papujen ja riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka