Sitruunagranité
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4:lle hengelle
- 50 cl vettä
- 1 ½ dl sokeria
- 1 tl kurkumaa
- 2 sitruunaa
- 1 sitruunan kuori
Valmistusohje
Lämmitä vesi kattilassa ja sekoita joukkoon sokeri. Lisää kurkuma antamaan väriä. Älä keitä. Jäähdytä ja lisää joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Siirrä seos esimerkiksi vuokaan ja pakasta se. Murskaa jäätynyt seos monitoimikoneessa, tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa